A LA VORA DEL RIU ( O DE LA MAR) NO FACIS EL NIU

07 Març, 2007 08:59
Publicat per josepro, General

Llegeixo esverat a la premsa d’ avui que un informe de la Universitat de Cantàbria alerta dels efectes de l'escalfament global . Segons aquest informe el mar pujarà una mitjana de 15 centímetres en els propers cent anys .

Així dons la meitat dels espais naturals protegits al delta de l'Ebre podrien quedar malmesos en aquest mateix segle a causa del canvi climàtic.

Aquesta afirmació s’ extreu de l’ estudi sobre l'impacte de l'escalfament global del planeta a la costa de l'Estat espanyol encarregat pel ministeri de Medi Ambient a experts de la Universitat de Cantàbria. Això provocaria la pèrdua de centenars de metres de platges i milers d'hectàrees de zones humides. I lo que és mes important i que la noticia no explica : les cases , xalets i propietats que hi ha a tota aquesta franja marina amenaçada.

Avui , a part de les consideracions mediambientals que em mereix l’ informe , no puc per menys que pensar amb la tossudesa humana darrerament entestats a construir i construir fins arribar pràcticament a tocar l ‘aigua.

 (Segueix)

Comentaris | 0 RetroenllaçOs