Ens tomben l'alqueria de Romaguera

2 Jul 2009

Us transcric un correu que s'ha emés des del grup de Facebook Salvem l'Alqueria de Romaguera:

 

La Comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament de Gandia ha decidit aquest matí (amb els vots a favor del PSOE, el PP i la Plataforma de Gandia, i el vot en contra del BLOC ) demanar-li a l'IVVSA que continue amb les obres d'urbanització de Santa Anna "caiga quien caiga", és a dir, que enderroque, si cal, l'Alqueria de Romaguera.

Allò més increíble és que el famós informe encomanat per l'Ajuntament a l'arqueòleg Víctor Algarra ens dóna la raó: als murs hi ha indicis que té els seus orígens, com a mínim, al segle XVI i que el nucli central és de finals del XVII o principis del XVIII. Cal dir però, que no s'hi han realitzat excavacions arqueològiques.

A pesar d'això, el govern i el PP consideren que tot plegat no és prou raó per a salvar l'alqueria... Diuen que deixaran algun element que recorde l'alqueria: "AQUÍ HUBO UNA ALQUERIA"

Dijous de la pròxima setmana el Ple ratificarà l'acord de la Comissió d'Urbanisme...


FERNANDO MUT (PdG): "El edificio pasará a la historia como tantos otros de Gandia..."

VICENT MASCARELL (PSOE): "Penseu protegir tots els edificis del XVI i XVII que hi ha a Gandia ? Tots els professors que han firmat per a AMP han anat a vore l'alqueria ?..."

JOSEP MIQUEL MOYA (BLOC): "almenys, tingueu la decència de convidar-nos al soterrament per poder acomiadar dignament l’edifici..."

QUÈ ENS QUEDA PER FER ?

ENVIEU-NOS PROPOSTES !!! (arcdemigpunt@gmail.com)

FEU ARRIBAR AQUEST MISSATGE AL MÀXIM DE GENT POSSIBLE !

Arc de Mig Punt