Govern Espanyol: "Anem a veure què passa, els propers dos mesos"

3 Mar 2009

Avui s'han publicat les dades del mes de febrer sobre l'atur... I al Ministre de Treball del Govern Espanyol, Celestino Corbacho, no se li acut una altra cosa que dir "Anem a veure què passa els dos propers mesos" (aixó he excoltat avui al noticiari de Telecinco de les nou de la nit d'avui tres de març del 2009). O sigui, per a actuar, sembla ser, esperarà veure que passarà els messos d'abril i maig (ja no dos mesos, sinó tres!!!)...

O sigui, si Corbacho pensa fer alguna cosa per a que no es destrueixin més llocs de treball, esperarà al Juny, si ha de valorar el que passa durant els propers dos (o tres) mesos!!!! Mentrestant, ja són gairebé tres milions i mig de treballadors i treballadores de l'Estat Espanyol els que es troben en situació d'atur (sense comptar els autònoms que no entren a les estadístiques oficials de l'atur). A Catalunya ja som gairebé mig milió d'aturats (quina il·lusió!!!).

SENYOR CORBACHO, SENYOR ZAPATERO... A QUÈ ESPEREN?????????

Verirablement, els despropòsits de l'actual govern espanyol es van acumulant, i els punts per tal d'exigir un avançament de les Eleccions Generals al proper mes de desembre del 2009 (si no abans, veient la innacció del govern espanyol), es van acumulant.

Però bé, veient com fa els càlculs el senyor Zapatero per governar Euskadi, on el PSE pensa governar, pel que sembla, comptant amb els vots dels representants del PSE, el PP i UPD per a la investidura, en un govern en minoria, ells solets , no es pot esperar més intel·ligència ni esperit. A Catalunya Montilla com a mínim ha conformat una majoria de govern entre el PSC, Esquerra i IC-Verds. Però per a assolir el poder a Euskadi, els socialistes han hagut de silenciar com a mínim a cent mil persones (cent cinquanta-mil segons els vots de les formacions il·legalitzades ara, a les anteriors eleccions basques), que no han tingut més remei que exercir el seu dret a votar mitjançant el vot nul, doncs no s'ha permés que es presentès cap llista que representès la seva ideologia. Sempre a remolc del PP, els Socialistes van aprovar la Llei de Partits, i ara l'han utilitzada per a que amb només 24 representants en un parlament, el basc, que compta amb 75 escons, pretendre governar Euskadi, en un govern en minoria. Senyors, que només és el 33% de l'arc parlamentari basc, i hi ha un partit, el PNB, que en té 30 representants (el 40% dels escons bascos). Si a Euskadi ha d'haver un govern en minoria legítim, aquest ha de ser el liderat pel PNB, i no pas pel PSE. Si Patxi López vol ser lehendakari, que s'ho traballi formant un govern de coalició, i no esperar que Euskadi tiri endavant gràcies a les equacions dels mentors dels polítics socialistes, que estan convertint en castells de cartes tot alló que toquen. Per sort, els gallecs no estan per a tonteries, i ja han posat els socialistes al seu lloc (malhauradament, l'alternativa eren uns altres que tampoc són sants de la meva devoció).

Publicat per vpa ( Opinió ) :: Comentaris (0) :: Enllaç permanent :: Retroenllaços (0)
Comparteix:
 • Facebook
 • Meneame
 • Twitter
 • Tafanera
 • Barrapunto
 • Tumblr
 • Fresqui
 • del.icio.us
 • E-mail
 • Google
 • Netvibes
 • digg