CatFòrmula Musical : Jaume Anglada - "Cridaré el teu nom"

30 Mar 2008

"Cridaré el teu nom" és un bonic tema composat pel compositor i intèrpret mallorquí Jaume Anglada. En Jaume ha accedit a la petició del cantautor reusenc XavisS a cantar amb aquest una versió del seu propi tema "Cridaré el teu nom" en el primer disc en solitari d'en Xavi Sánchez, "Un petit viatge", que ha sortit al mercat aquest 2008.

Però el públic balear ja ha pogut gaudir del tema "Cridaré el teu nom", interpretat pel seu autor, Jaume Anglada, en el concert que va celebrar en el Pub S'art d'Inca el novembre del 2006. I ara, gràcies al Youtube, també podem gauidir nosaltres d'aquesta interpretació acústica de "Cridaré el teu nom".

 

 


 

La versió en grec de "El universo sobre mi", de Eleftheria Arvanitaki

30 Mar 2008

La versió del famós tema dels aragonesos Amaral "El Universo sobre mí" ja fa dos anys que té la seva versió grega. La cantant helena Eleftheria Arvanitaki ens presenta el tema "Krivomai sto antio" en un disc publicat l'any 2006, "Stis akres ap' ta matia sou" ("Al caire dels teus ulls").

Ara, en la gira de presentació del seu recull de 27 cançons en el seu últim disc, "Dynata 1986-2007" (Mercury, 2007), per ara només disponible en els mercats grec i xipriota,  podrem gaudir de la música d'Eleftheria Arvanitaki  aquest proper mes d'abril a Castelló de la Plana (divendres 25 d'abril, a l'Auditori de Castelló), A Coruña (dissabte 26 d'abril, al Teatro Colón), i a Saragossa (dilluns 28 d'abril, al Teatro Principal). L'1 de maig actuarà a Donostia, en el Teatre Victoria Eugenia.


 

Arriba Saó, l'últim disc de la Gossa Sorda

30 Mar 2008

 


Dos anys després del seu anterior cd, Garrotades, i després d’una gira de 90 concerts, la banda valenciana La Gossa Sorda tenen el plaer de presentar-nos a la seva última criatura. "Saó" és el seu tercer disc, on a banda de continuar amb cançons d’ska amb dolçaina, els de Pego aposten també per altres sonoritats, el reggae pren més protagonisme i apareixen també estils com la rumba i el hard-core.

Per aquest nou treball s'ha comptat amb la incorporació de Jordi Martí (ex-Farenhate), que substitueix Xitxo al baix. El disc ha estat gravat i produït per Jaume Faraig als estudis RPM de València, i hi col•laboren Rodrigo de Pirat’s Sound Sistema, Marcos Úbeda i Albert Benavent vents d’Obrint Pas, Dj Chola i Borja Penalba.

El disc va ser presentat el passat divendres 28 de març a Pego on el grup de ragga de Barcelona Pirat’s Sound Sitema i el grup de mestissatge de Gandia La Raiz també formen part del cartell. El concert està emmarcat dins dels concerts de Ràdio Pego en el quint aniversari del programa Illa d’Encanta i està organitzat pel col•lectiu Arrels.

Cartell del concert organitzat per Ràdio Pego, en el qual es presenta el nou disc de La Gossa Sorda, "Saó"

Cartell del concert organitzat per Ràdio Pego, en el qual es presenta el nou disc de La Gossa Sorda, "Saó"

Saó és l’estat òptim per a que la terra puga ser llaurada i donar fruïts. La Gossa Sorda afirma que vol "contribuir humilment a la pluja d’idees i de lluites, a la tempesta ciutadana que haurà de salvar la Terra (país i planeta). Un viatge del poble a la ciutat, de la soledat de l’individu del segle XXI a la necessitat de la resposta col•lectiva, del lament a la festa".