10.11.08

Quin tipus d’escriptors som els blocaries?

Publicat a General | 09:24

Paulo Coelho, envers l’acte d’escriure, mes o menys va dir;que hi ha dos tipus d’escriptors, els que fan pensar i els que fan somiar.

 

Senzillament escriure al bloc, es una de les petites coses, que em fa sentir una mica més present, dins de la meva particular parcel·la global.

Amb tota l’informació impresa que rebo cada dia a més de les noticies radiofòniques, televisives i les de boca a orella, de sobte penso alguna cosa, que aflora amb relació als temes del dia, ho passo a la pàgina d’escriptori, i queda llesta per publicar.

Escriure el que penso,(lluny de la perfecció que desitjo tenir), em fa sentir més viu, tractant de confondre al que porta el control de la meva existència.

El meu amic Josep Masip, em truca per telèfon, cada nova pàgina que publico al meu bloc, hi hem fa la seva crítica personal, sempre mol encertada.

La pàgina que vaig escriure, en defensa de les corrides de toros, me la va comentar mol positivament, i ara m’acabo d’assabentar, que el toro “Idílico” que fou indultat pel torero de “Galapagar, José Tomas” a la Monumental de Barcelona, el passat 21 de setembre, es recupera mol satisfactòriament, a una finca, de les terres del surt, anomenada “El Grullo” , no tots els toros ho poden superar, ell ho a fet, i el cuiden tan be que es convertirà am poc temps, amb un semental de incalculable valor.

Veieu com no tot es negatiu.

Aquella tarda, el torero i el toro, van entusiasmar als 18.000 espectadors, lluitant entre el misteri i la màgia del toreig, apropant-se a la perfecció, tractant de sobreviure, i ho aconseguiren, tant “José Tomás, com Idílico”.

Reus 09 de novembre 2008

Josep Maria Sabaté Pena