El sr. Aregio no ha superat que ha perdut les eleccions

09 Octubre, 2007 23:46
Publicat per bego, Política municipal

La calumnia és la més bruta i perversa de les estratègies que les persones poden utilitzar a la seva vida diària i per suposat a la vida política, quan un representa els ciutadans i ciutadanes que l’han votat. És per això que avui em retrobo amb el meu bloc desprès de molts dies de tenir abandonat l’espai virtual, per tal de deixar constància del que ha passat avui a Tarragona i que em resulta realment increïble: un cap de l’oposició que acusa de mentider a l’alcalde utilitzant com arma la manipulació del contingut d’una carta privada oberta amb total impunitat sense permís del seu propietari.

La meva mare em va ensenyar que és de molt mala educació obrir la correspondència dels altres. Però no és només això, és un delicte. Ho és obrir-la i ho és també apoderar-se del seu contingut, encara que no l’hagis obert directament. I algú que utilitzi aquest mètode per intentar fer batalla política i fer-ho, a més, amb faltant a la veritat hauria de replantejar-se si realment és un servidor públic o millor que marxi cap casa.

El sr. Aregio  no ha superat haver perdut les eleccions municipals a Tarragona, no ho ha fet. I si vol recuperar el que ha perdut clarament a les urnes, embrutant la vida política a base de tirar porqueria als altres, el que ha perdut clarament a les urnes fa un flac favor a la democràcia, a la ciutat i al seu partit.

Recórrer a acusació falses per desgastar la institució diuen molt poc al seu favor i sobre el seu tarannà personal i estic segura que hi ha gent del seu propi partit que sent vergonya de la seva actuació ahir al plenari i la d’avui.

Lamentablement, reincideix en el mal estil que el va portar a perdre les eleccions i que ara el faran desaparèixer com a oposició.

Tarragona es mereix una oposició seriosa, que treballi en positiu i no un cap de l’oposició que utilitzi la calumnia com a única arma política, que substitueixi la raó per la mentida.    

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , ,