ESCRIT DEL DIA.-- BENESTAR -- CRISIS ?

05 Agost, 2008 10:47
Publicat per anforsa, General

  1.  POSTRES .-Sembla que el politiquet no ha perdut el temps eixos dies de festa major. Cants per aquí, xocolates per allà, bombardins i alicorns que sonen fent cercavila, polítics que es presenten riallers i fan recordar altres visites d’Honorables, coses així el trastoquen a l’home i qui sap si un gotet de mistela o vi ranci posat amb mestria han fet elevar el consens dins del cos, i el cor ha guanyat al cap i ara xiula decàlegs cívics. Mireu que s’esbarra meditant com un monjo budista a l’hora del sol calent de les dotze.
  2.  Ens deien que tenint la Democràcia assoliríem el Benestar, potser no tots, tots, però si molts, moltíssims. I molts ho creguérem i ens apuntàrem.
  3. Ara, ens asseguren que sí que continuem en la Democràcia, però hem arribat a la Crisis, que és la antítesis de Benestar – en la que els que no l’aconseguiren estaven instal·lats, i si ja tots no hi varem arribar al  punt àlgid -, la Crisis Crisis deurà ...fer el seu camí.
  4. Be que el Benestar Benestar uns l’assumiren amb dos cognoms i ara els que no varen arribar ni al primer llinatge, tindran la Crisis amb dos cognoms o tres per que això de la Democràcia amb assumptes de llinatges és generosa i no li ve d’un.
  5. Jo miraria de provar  si en altres sistemes el Benestar és més equilibrat  per a tots i la Crisis més equilibrada per a tots, si així fos, potser seria hora de revisar el catàleg. Quasi és podria acceptar llei o decret, per que si afavoreix a tots, que fem establerts en aquest règim?
  6. Que uns perden el seu règim? Però és que fer regim aprima i si es pot resoldre, doncs, aprimem-nos tots.  
  7. Canvi, si, Canvi. Jo ho he escoltat un fotimer de vegades i  els del Benestar( de tres cognoms ) hi son encara i els de la Crisis, mireu.. el mileurisme i menys que ronda a pota coixa. Clar, hi ha babaus, idiotes, imbècils i per posar-se d’acord sent tots pàrvuls..., qui hi posa remei, remei.
  8. Com que tenim l’Esperança a prop- per que si un perd l’Esperança, on s’agafarà? Pregunto.- Ja veureu com tot això canvia...per a molts.  En bé o en mal, per que quan és mou el vent i  es posa com rufagada de tempesta..., amics, a la barraca a pelar canyes i fer cistells per quan canviï l’oratge. No sé si els ibers ja ho deien: -  A sopluig que venen els del nord -.
  9. Aleshores feien les guerres amb fletxes de sílex que després servia, rascant, per encendre foc. No sé si la Crisis és de sílex, ara, diuen que és molt dura  i és capaç d’encendre el fenàs de molts caps en crítica situació de Crisis.
  10. Anava calent l’home. No li prova tant de rebombori. A veure quant li dura.
 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: ,