RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.--- IMMIGRACIÓ?

19 Juny, 2008 20:47
Publicat per anforsa, General

  1. 20:48:55POSTRES.- La Immigració? Ja devien ser Adam i Eva els primers migrants. Diuen que per una serp i una pomera o presseguer els enviaren a campistraus. Si ens atenem a la paraula, que potser la passaran al gènere masculí per allò de la igualtat, d’actes com senyala no ens els acabarem. Per que, qui no ho ha realitzat en pròpia carn?
  2. En l’antiguitat era plat de cada dia. L’home anava d’aquí cap allà i amb l’ajuda de pedres, desprès d’armes es feia el mon seu i els hereus de la terra per que ja hi pasturaven abans, doncs, a migrar a altre lloc o a ser colonitzats, tota una veritat que ha anat seguint sense màcula de pecat, per que contra la força, ja em direu, cametes a córrer i que et deixin viure, i tu si pots, be em refereixo als que s’hi trobaven, fer el mateix...
  3. Quans Atiles, Gengis khans, Aníbals, ... etc, per que no acabaríem,  que després al llarg de la Història, ratets més calmada i ratets més activa han tingut sa presencia  Stalins, Hitlers, Mussolinis – que no eren mussols ni jugaven al mus, diu que feren guerres, però el que feien era com les laves d’un volcà, o t’apartes o beneit sigui Déu, ...
  4. Si miréssim quatre calendaris enrere, doncs ens trobaríem, en qualsevol cosa. Per que fins els Autocars, vull dir Bussos i el seu ramat, - queda més bé els seus seguidors – per poder manar sobre  les aigües negres dels wàters de la terra, doncs, ala , si, amb minúscula, per que si ho marquem amb inicials brodades ,ens podem posar en més embolic migratori i no ens convé-. Com que colonitzar no queda bé, per que diu que el promotor de la paraula – Colom i res de colom de la pau – era de per aquí al nostre país, colonitzar sembla ser que ho canviaren per Colònia que fa més bona olor i així una guerra per fer migrar als nadius i fer faves contades de les aigües brutes no arribar a fer mal per que l’aigua de roses que és dons aigua de roses i si fa bona olor tots els negocis s’hi apunten i mira per on hi fan calerons amb això de la migració.
  5. Fins ara era ben vist que els que s’escapaven de la misèria – gana i política - fossin acollits per que de braços en fan falta per donar menjar als lleons, però com que lleons i tigresses ara es retiren a estiuejar, miraran de fer-los anar a seva casona , o sigui, que uns migren amb la bossa plena i els altres amb la bossa buida. Res, coses que ens porta el estat del benestar.
  6. Això m’ho dicta el politiquet que avui s’ha acomiadat de Jesús, aquell bon home que ens atenia primer a Extensió Agrària, desprès al DARP i ara sense la P de pesca. Crec que es jubila després d’estar aquí com a immigrant, ja que venia de per baix i ara hi torna, o sigui que ... Clar que ell com ja és del país i va voluntàriament...
  7. Mig en broma, mig en serio aquí queda eix homenatge a ell i a tants que com ell ens ajudaren. Si no ens veiem més que et vagi bé, t’ho mereixes. Jesús, una abraçada. Anton.
  8.                                    -----------------------------------------------------
  9. 112.- L’anunci era en una botiga i fet en castellà : - En cuero se cose la piel.

  10. 113.- Es pensava que era RIC. Solament era el RIC. Rigoberto  Infesto Cayado.

  11. 114.- La vaga és de persones humanes, aclarim– m’ho . Altra cosa serà si un dia es rebel·len les màquines, que tot pot ser. Com feien els núvols que no descarregaven pluja,... i sols son meteors.

  12. 115.- Fes-te llaços segurs amb les vetes de les espardenyes que semblin ales de paloma per que en frueixin els peus del vol planer i tranquil.
  13. 116.- En els dits tenim les pinces que podem collir la concòrdia i fer-la evident i compartir-la amb els altres.

  14. 117.- Botella d’aigua plena o mig buida guardes el reservori per calmar la meva set. Ets com el llibre que espera la mirada per obrir paraules de consol per al neguitós lector que s’assadolla del contingut i deurà agrair-te el favor. Oh, botella menuda, immensa en el teu conhort. Oh, llibre, que il·lustres a qui et té voluntat.

  15. 118.- El préssec anhela la ma que acariciant el culli, que l’apropi a llavis i es besin les dues carns, que es confonguin i es rebin gaudint els dos d’ofrena i comunió. 
  •  
  •  

    Comentaris | 0 RetroenllaçOs
     

    technorati tags: , , , , ,