12.06.12

ELS ESTUDIS PREVENTIUS, ALLARGUEN LA VIDA. DE LES PERSONES.

Publicat a General | 09:08

ELS ESTUDIS PREVENTIUS, ALLARGUEN LA VIDA. DE LES PERSONES.  

El dies 6, 7 i 8 de juny del 2012,  Reus a reunit, més de 400 experts en prevenció cardiovascular.

Serà el 25 Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Arteriosclerosis on es presentaran els resultats del estudi Predimed ( Prevenció amb Dieta Mediterrània), complementada, amb el consum de fruits  secs (especialment nous i oli d’oliva verge,) 

Respecte al que mengem esta mol ben estudiat i definit desprès del estudi que s’ha fet durant cinc anys entre més de 7000 persones, de les que 1500 eren del camp de Tarragona en les que jo i la meva dona Teresina, en formàvem part.

 ¿Es debatrà en vers la confirmació de que les persones, som el que mengem?.

 Però no podem deixar desapercebut, que te la mateixa importància, per guarí de bona salut;. L’AIRE QUE RESPIREM.

 D’una forma arbitraria, l’atmosfera que ens envolta a les ciutats més grans, formen un microclima estable que conté una barreja de gasos de tota mena que consumim:

 Gas Butà,Dissolvents, de pintura Esprais, des de insecticides, fins a laques per fixar els cabells..

Productes de neteja i desinfecció, Cloro, àcid clorhídric, Amoníac i mols més que existeixen al mercat..

Monòxid de carboni, produït pels vehicles de motor, que consumeixen derivats del petroli. Que ha suposat una concentració de CO2 atmosfèric del d’un 35%,, provocant un descens del 0,05% en el pH oceànic.

 Alt Camp, 11/ 05/ 2012 . La  Direcció General de Protecció Civil, va emetre, una alerta  a  Alcover per superació del llindar d’ozó troposfèric  

 Quant l’aire que respirem conté poc Oxigen, a causa de la contaminació, el cor bombeja mes sang, per fer arribar l’0xigent a tot l’organisme. amb la missió d’oxigenar les nostres cèl·lules intoxicades..   

 Sanitat diu: que l’Institut Marques de Barcelona, a fet un estudi dirigit per la Directora Marisa  Lopez  Teijon, en el que a demostrat que la contaminació en general, provoca a les dones, menopausa precoç, que les impedeix ser mares.

 Els humans estem provocant uns cambis tan significatius, a causa del  augment de la població i del consum dels recursos; que els científics pensen que la Terra es col·lapsarà en deu anys, portant-nos cap un nou estat planetari.     

 Avui dia nou de juny del 2012, a les 12 hores, complia 80 anys de vida, gracies a les intervencions mèdiques que m’han situat al llinda, d’aquestos deu anys tan conflictius,

que tantes persones, lluitarem per traspassar-los.

 A la mateixa hora amb motiu de la festa major del barri del Carrilet, (on vivim des de fa mols anys) a la plaça del Mercat, actuava, en concert,  EL  C O R   À K A N. Es un grup que es caracteritza  per estar format, per persones immigrades, de diferents nacionalitats, que viuen a Girona i rodalies.

La seva interpretació d’obres de compositors catalans, en Català, m’ha emocionat, al veure el que son capaços de fer, les persones quant es senten ben acollides.