Dents i ulleres per a tothom

No m'explico quin és el criteri que utilitza la Seguretat Social per incloure o excloure serveis. No entenc com pot ser que entri una extracció de queixal i no entri una dentadura postissa ? Algo que és tant necessari a certa edat, per un grup de gent que depèn d'una mísera pensió. Que hagin de limitar la seva dieta a "el que poden mastegar" és una vergonya !!!!! Gent que ha treballat tota la vida, que demanen el que és reconegut per qualsevol Estat de Dret: una vellesa digna i que hagin de passar-la sense dentadura pq no poden pagarla.

Igual que les ulleres !!!! Com por ser que no es prioritzi algo tant important com la vista ? Em faig un fart de trobar-me ancians al supermercat que em demanen que els llegeixi els preus pq, tot i portant ulleres, els hi han quedat desfasades de graduació i no se'n poden permetre unes de noves.

El mateix passa amb els nens. Que quan tenen un problema de visió cal que canviïn de ulleres molt sovint, si no és per la creixença és per la graduació i... res de res !!!! Tot pagant religiosament. Els pares no en tenen prou amb les despeses normals que suposen: el pediatra, el traumatòleg, el dentista, el material escolar, la roba,... si no que a sobre toca ulleres cada any. És un escàndol !!!!

I la Seguretat Social, on és? Si et donen hora per quan el nen ja ha perdut
la dent, ja ha crescut dos centímetres més o ja té l'esquena tant torta que no cal fer radiografies !!

Caldria replantejar el sistema o tant sols fer un cop d'ull a les necessitats de la gent per adonar-se que alguna cosa no funciona.

(0) Comentaris    (0) Retroenllaços