Quatre reflexions

27 Desembre, 2007 00:41
Publicat per bego, Escric

PRIMERA. Els Pastorets han inaugurat AVUI un Teatre Metropol renovat, amb millors condicions i que estrena nous espais per incorporar creacions que fins ara no tenien cabuda.

SEGONA. Santa Claus domina cada cop més el nostre paisatge urbà. Aquests dies n’he comptat desenes penjats dels balcons. Els Reis Mags segueixen amb un màrqueting diferent, que encara aguanta tot i la invasió vermella, però que es circumscriu als dos dies de glòria reial, els dies 5 i 6 de gener.

TERCERA. Dilluns passat vaig assistir al Caga Tió organitzat per l’associació de Veïns de Bonavista. Em va semblar un exercici fantàstic, exemple d’integració. Nens i nenes d’orígens culturals diversos, molts d’ells amb una religió diferent a la predominant a casa nostra, van participar de la tradició catalana amb molta il.lusió, picant fort i cantant en espera dels regals. Felicitats al Ramon i l’Araceli, i a la resta de la junta per mantenir viu aquest acte any rere any.

QUARTA. Dissabte, després de veure com la loteria passava de llarg de casa meva, vaig assistir convidada a dos actes en els quals em vaig sentir com a casa. El lliurament del IX Premi de Poesia de l’Ateneu de Tarragona, amb exemples de creació interessantíssims, i el sopar de gala de Nadal de l’Asociación Folklòrica Andaluza, on vam cantar nadales fins tard, en un ambient festiu i acollidor.

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs