Reflexions telegràfiques sobre un plenari, una candidatura i la maqueta del Nàstic

17 Desembre, 2007 23:55
Publicat per bego, Política municipal

La violència de gènere és una de les lacres socials més impressionants. Avui, per exemple, ha mort una dona a Cambados, Galicia, assassinada pel seu company quan el volia denunciar. L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat avui per unanimitat fer un minut de silenci cada cop que una dona sigui assassinada a Catalunya. Crec que és una magnífica iniciativa de la meva companya la regidora Victoria Pelegrin que  ha comptat amb el suport de tots els grups polítics al plenari que s'ha celebrat avui.


Aquesta tarda també s'ha presentat a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona (plena de gom a gom per cert!) el llibre "L'home historiador" en homenatge a Josep Maria Recasens. Ha estat emocionant. Jo no vaig viure la seva època com alcalde, l'he conegut més tard, com a historiador i erudit, i el silenciament de la seva tasca durant anys ha estat una injustícia que avui ha estat subsanada. Tarragona torna a ser una ciutat normal, on el sectarisme ha estat eliminat de la vida pública.  


Divendres vam triar els candidats de l'Agrupació de Tarragona al Congrés i al Senat. Joan Ruiz, Rocío Leon, Sandra Ramos i Carles Cepero. Quatre magnífics candidats que tenen molt clar els valors que sustenten el projecte socialista: honestedat, solidaritat, treball en favor de la justícia social, esperit d'equip i altruisme.Fa fred i humitat, però seria bo que plogués més. L'hivern està sent molt sec i les reserves d'aigua comencen a ser minses.

M'agrada el nou projecte del Nàstic. La maqueta està exposada a l'Ajuntament i es pot visitar cada dia al Pati de Jaume I.

 

 

 

 

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , ,