Nadal, persona non grata

02 Agost, 2007 02:30
Publicat per bego, Política municipal

La frase que més m'ha colpit de la darrera setmana és el titular del Diari de Tarragona "Propongo al Ayuntamiento que declare persona non grata a Nadal". Era el dia de la manifestació contra el POUM. Quatre regidors de l'Ajuntament de Tarragona, José Luis Navarro, Sandra Coloma, Manuel López Pasca i Lola Herra, van donar la cara davant els veïns. Era dur comparèixer allà davant amb tothom cridant, justament però cridant...Felicitats als meus companys i companyes per baixar a la plaça i donar explicacions als manifestants.

La ira dels ciutadans és molt alta. El nyap fet per l'equip presidit per Nadal i l'alarma social generada en la seva etapa de govern, ocultista i tancada, va convertir el POUM en un GRAN SECRET i ara són milers els afectats que estan absolutament indignats.

Sortir allà davant, deia, no va ser fàcil. Com tampoc ho serà tramitar el POUM en la situació actual. Però com diu Navarro en una entrevista posterior al Punt, "primer són els ciutadans". I ara la nostra prioritat és restituir la normalitat en aquesta ciutat, en aquest i en molts altres temes.

7 Comentaris | 0 RetroenllaçOs