Rebo el mem de la catosfera i el contesto

24 Juliol, 2007 02:43
Publicat per bego, Escric


Segueixo el
Mem que m'envia la Carme Sánchez i que li ha enviat  Lourdes MuñozS'anomena "mem de la catosfera" i són recomanacions de la catosfera:

  • Recomana’m un bloc en català: bloc de FAVARITX,  imaginatiu, poètic, trencador, realista, dinàmic.....va ser ell qui em va iniciar en això dels blocs i es un referent a Menorca i més enllà.

  • Recomana’m un bloc en un altre idioma: Bloc de LLUIS FOIX, a la seva Llibreta, La Vanguardia és una de les meves referències i els comentaris i anàlisis de Lluís Foix m’aporten sempre elements de reflexió.

  • Recomana’m un post d’especial interès: La Guitarra de Madona, un post realment brillant en que Xavier Sabaté analitza la importància de les formes i com a la política hem d’innovar en els processos comunicatius.

  • Recomana’m un web: em surt la vena “mama” i recomano EDU365.CAT, fa anys que a casa la visitem quasi diàriament, perquè a les meves filles els encanta, aprenen i juguen alhora i sempre hi ha novetats interessants.

  • Recomana’m una eina d’Internet: No sé si és eïna, però a mi em salva de molts dubtes, el Gran diccionari de la Llengua Catalana en xarxa. I també recomano el diccionari de la Real Academia de la Lengua Española, ambdós són d’una gran utilitat pels qui escrivim sovint.

  • Recomana’m un vídeo: el video del reportatge d’Informe Semanal vint-i-cinc anys després del cop d’estat del coronel Tejero. Jo feia sisé de bàsica quan els militars van entrar al Congrés i em va commocionar. El vídeo també explica l’important paper que van jugar els periodistes de Televisió Espanyola que estaven a l’hemicicle en aquell moment, per donar a conèixer què estava passant.

  • Recomana’m un àudio: l’emissora municipal de la meva ciutat, Tarragona Ràdio, que és un referent dins les ràdios locals catalanes.

Passo aquest mem a blocaires de la blogosfera tarragonina i de diferents procedències: Jordi Salvat, Xavier Sabaté, Tondo Rotondo, Núria Segú i la Jaka  

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs