De la mania del sr. Nadal de treure protagonisme al sr. Aregio

27 Abril, 2007 23:17
Publicat per bego, DIARI DE CAMPANYA

Per què el sr. Nadal es dedica a contraprogramar contínuament al sr. Aregio restant-li protagonisme públic? Com a periodista que sóc, és quelcom que em sorprèn una i altra vegada. No hi trobo explicació lògica.

Em va sorprendre la setmana passada, crec que era dijous, quan durant el matí el sr. Nadal va convocar d’urgència, a primera hora de la tarda, una roda de premsa sobre urbanisme, el mateix dia que Convergència havia anunciat que ja tenia llista i que volia presentar-la en societat a les vuit del vespre. Endevinen per a qui van ser els principals titulars dels diaris al dia següent?

I em va sorprendre ahir, quan amb l’excusa de no tenir protagonisme, Nadal va decidir no presentar-se a la fotografia de grup de la seva candidatura al Fortí de la Reina, provocant, precisament, l’efecte contrari, que és tapar Aregio. Va ser Nadal, i no Aregio, qui va ocupar els titulars de premsa i fins i tot el confidencial el Diari de Tarragona. Un altre cop va passar davant com a primera figura.

Les campanyes tenen pocs secrets avui en dia, però una de les normes més fonamentals, i que s’aplica a totes les accions comunicatives, polítiques o no, és que un ha d’intentar tenir el major protagonisme mediàtic possible. Sempre juga l’entorn, l’oposició, els imponderables, però només faltaria que no poguessis controlar casa teva, no? Doncs no és tan obvi. El sr. Nadal insisteix un cop i altre en tapar els seus. És poc elegant, què voleu que us digui....

Demà més ( o no!!!)

9 Comentaris | 0 RetroenllaçOs