De la diferència entre legalitat i ètica, del Fortí de la Reina i d’un govern socialista de majoria àmplia a Tarragona

03 Abril, 2007 00:17
Publicat per bego, DIARI DE CAMPANYA

Primer: Legalitat no és igual a ètica. Per això no es pot aprovar Terres Cavades. És legal, jo mai he entrat a valorar cap procés judicial (ho recordo per si hi ha algú que no em llegeix habitualment i pensa el contrari) però.....és ètic?.....Crec que qui millor ho explica aquests dies es Faro amb el seu genial acudit al Diari de Tarragona.

Segon: Em sorprenen algunes reaccions a la roda de premsa de Xavier Sabaté sobre el Fortí de la Reina. Mai els socialistes han fet llenya d’aquest tema, ha estat CiU qui l’ha posat a l’agenda mediàtica; i les ires dels funcionaris afectats haurien d’anar cap a qui polititza la qüestió, i no pas cap a qui puntualitza el que va passar.

Tercer: Josep Fèlix Ballesteros va intervenir dissabte al consell nacional del PSC amb una declaració que em sembla molt destacable: “La coalició que vull és només amb els ciutadans i ciutadanes de Tarragona”, va dir. Ens cal un govern fort, que pugui governar amb solidesa i estic segura que els tarragonins i tarragonines ho entendran així el 27 de maig.

8 Comentaris | 0 RetroenllaçOs