La culpa, de la Generalitat?

20 Abril, 2006 01:22
Publicat per bego, Escric

Resulta increíble però sembla que la culpa de tot el que passa en la meva santa ciutat, Tarragona, és de la Generalitat. Que hi ha mosquits, culpa de la Generalitat, que hi ha restes d’un accident al voral d’una carretera que és de l’Estat, culpa de la Generalitat, que els núvols cobreixen la ciutat, segur que també és culpa de la Generalitat.

No podeu ni imaginar el que costa desmentir reiteradament un cop i un altre les coses que es diuen des de la plaça de la Font, sense fonament. No és un tema polític, és un tema de pures competències perfectament reglades. Cadascú ha de fer el seu paper, en això no m’hi poso, però a força de repetir una no veritat hi ha temes que al final la gent els entén com una veritat absoluta. I no em sembla just, per això ho explico.

El tema dels mosquits al riu Francolí n’és un exemple. L’Agència Catalana de l’Aigua, com a autoritat hidràulica, té competències en vetllar i eliminar la contaminació, però no en fumigar les larves dels mosquits. Tots els ajuntaments dels món les tracten ells mateixos. Vila-seca, que ho fa juntament amb Port Aventura, n’és un exemple. Però apa! Cada any per aquestes dates estem igual. L’equip de govern de Tarragona diu que és culpa de la Generalitat.

Confio en que aquest apunt al meu bloc personal serveixi per clarificar-ho, a més de més de la nota oficial que hem fet avui des de la Delegació del Govern i que suposo que demà podreu consultar a Tinet Digital.

4 Comentaris | 0 RetroenllaçOs