Aquest dissabte no farem la projecció de fotos a l'hort. Per diversos motius, un d'ells que a certa hora ja no fa bo per estar-se a l'aire lliure. D'altra banda això no vol dir que ja no fem projecció de fotos, se'n farà una dins la programació de tardor-hivern. Però abans farem la II Sortida Fotogràfica i així tindrem més material. La secció audio-visual d'El Centre hi està treballant.

I us anunciem que el diumenge 28 de setembre farem una arrossada (2 del migdia) per socis i amics, per commemorar el final de l’estiu. El preu serà de 11€ i us heu de portar els plats i coberts. Confirmar abans de 22 de setembre trucant als tel. 609988202 (Montse) / 659159470 (Esteve) / 630065936 (Toni)

Foscor mundial: El 17 de setembre del 2008, des de les 21:50h fins les 22:00h. Es proposa apagar totes les llums i si es possible tots els aparells elèctrics, per a que el nostre planeta pugui "respirar". Si la resposta és massiva , l'energia que s'estalviarà pot ser brutal. Només 10 minuts i observa que passa. Estiguem 10 minuts a la foscor, encenguem una espelma i simplement la mirem i aprofitem per respirar al mateix temps que la terra. Recorda que la unió fa la força i internet pot tenir molt poder i podem estendre això molt. Passa la notícia, si te amics que viuen en altres països enviï-l'hi a ells també. technorati tags: