UNA IMATGE I POQUES PARAULES

25 Octubre, 2006 12:53
Publicat per josepro, General

Ahir vaig passar pel abocador de sòlids municipal, clausurat fa uns mesos , com a mesura de seguretat ,desprès de que "algú" i aboques material considerat perillós per les autoritats mediambientals.
El recinte està envoltat d' una tanca metàlica amb la corresponent porta i cadenat i el rètol que indica que no s' hi pot tirar res com a mesura preventiva............

Dons suposo que hi deu d' haver molta gent que , o no sap llegir o que tan li fot lo que posi allí , perquè com es pot observar a la foto , hi ha desaprensius que segueixen tirant coses , algunes perilloses com les bombones negres que hi vaig veure i que ves a saber que devien contenir.

Alguns encara o tiren per sobre de la tanca , però els mes incivics o fan deixant-ho a la part de fora de la tanca , al vora del camí vell de La Galera , amb el perill que significa, tan per la composició del propi material ,com per a la circulació de vehicles que passen pel camí.

M 'agradaria que alguna vegada , els agents encarregats de controlar aquests comportament tan incivics com irresponsables ,enxampessin als autors i els escarmentessin de manera que no o tornessin a repetir.
Mentre tant , tindrem que enrabiar-nos una vegada mes davant de fotos com aquesta que vaig voler fer , perquè una imatge val mes que tot lo que us pugui explicar.Vosaltres mateix podeu jutjar.

Josep

Comentaris | 0 RetroenllaçOs