CAÇADORS DE ROVELLONS ??

22 Octubre, 2006 12:59
Publicat per josepro, General

Segurament que hi ha poques persones que el passat mes de setembre no han tingut el neguit de mirar el cel i veure com no ens enviava l 'aigua necessària , per a tantes coses , però també per complir el ritual anual de anar a buscar rovellons.
Para.lelament el personal de TV3 s' encarregava una temporada mes de fer-mos dentetes posant en antena el programa amb que he titulat aquest escrit.
No se si la televisió catalana encerta molt emeten aquest programa tantes temporades seguides , crec que es la tercera , perquè tot i que no se li pot treure l 'alt valor informatiu i didàctic del mateix , també s' ha de reconèixer que col.labora any rera any a "invitar" a fidels i profans a la recerca i captura del desitjat fong.
Els fidels, els rovelloneros de sempre ,s 'els hi suposa un coneixement i un respecte per allò que estan fent i la cura necessària per a que la seua presencia al bosc passi gairebé desapercebuda.
El profans no tenen aquesta sensibilitat i no m estendré en explicar el perquè , perque considero que es un obvietat i que es pot comprovar cada cap de setmana amb la desfilada de "domingueros" i "patans" que trobem al bosc i que en bona part son el resultat del poder mediatic que te el programa esmentat.
El programa Caçadors de bolets , tot i que també es cert que hi afegeix una part educativa en vers el comportament que cal tenir al bosc , crec que hauria de tenir un paral-lel amb el nom de " Caçadors de boletaires inconscients"

Comentaris | 0 RetroenllaçOs