LA LLISTA D`ÉXITS MUSICALS DE LA PLANA RADIO

18 Octubre, 2006 12:12
Publicat per josepro, General

Com el nom indica , aquesta es un pàgina que es gestiona des de una de les moltes emissores municipals que hi ha la territori , des de La Plana Ràdio , al municipi de Sta. Bàrbara.

L' objectiu es fer-la participativa a tots aquells oients que tinguin alguna cosa a dir , com ja es va fer palés a la primera página escrita a aquest blog.

Però , be, perquè no ? També pot servir per donar-vos a coneixer alguns dels programes que s' emeten i he pensat que per començar podiem oferir-vos la possibilitat de que i participeu activament.

Es tracta de la llista d' èxits musicals que anomenem Eurotops 15 i que recull els 15 temes musicals que al nostre parer representen l' actualitat musical no solament al país , sinó a tot Europa , per la qual cosa , recorrem , per la seua confecció , també als nostres "contactes" a alguns països del vell continent.

El programa el presenta Aida Roig els dissabtes a les 12 del mati i els diumenges a les 6 de la tarda.

A partir d' ara cada setmana publicarem la llista i a l 'apartat de comentaris podeu posar les cançons per les que voteu o les suggerències que vulgueu

Desitjaria que fora molt participatiu per a que llista fora encara mes auténtica i sense les influències de les multinacionals.

Josep

NOTA.- Per accedir a la llista feu clik al test

test

EUROTOPS 15

Comentaris | 0 RetroenllaçOs