En realitat "no accepten"

En aquest país suposadament civilitzat, hi ha algunes coses que ens delaten. Una amiga em va dir un cop: "saps si un país és o no civilitzat veient com tracta els animals". És aquest tracte altruista, que requereix paciència i sensibilitat, el que dona categoria a una societat evolucionada.

A la majoria de països d'Europa els establiments hotelers accepten animals als seus locals, i s'ofenen amb una pregunta molt comú al nostre país: "puc portar el meu gos?" Donen per suposat que sí, és clar !

Aquí, també acceptem animals, però quan preguntem concretament a cada hotel, casa rural, alberg,... on se suposa que sí, ja que ho fan aparèixer en les seves característiques, la resposta més comú sol ser: "al carrer, al garatge, al soterrani,... a l'habitació n'hi parlar-ne!" Quina hipocresia !!! No serà que aquest "acceptem animals" ho inclouen més per esnobisme que per donar un servei ?

Estem en un país d'aparences i d'imitacions, però la realitat és que no som ni l'ombra del que hauríem de ser. I, encara que alguns no ho vulguin saber, és aquesta imatge barroera, cruel i mesquina vers els nostres animals de companyia la que estem exportant a la resta d'Europa. Som el cul del sud en els Drets dels Animals i, per a desgràcia de tots, encara ens queden anys i anys d'evolució.

(2) Comentaris    (0) Retroenllaços