ERC al Camp de Tarragona

10 Setembre, 2008 20:19
Publicat per amanye, res pública

A hores d’ara, les gairebé mil persones que militen a Esquerra Republicana de Catalunya al Camp de Tarragona estan de campanya per decidir qui ha de dirigir la Regió en els propers anys.  

Hi ha dues candidatures. La que tinc l’honor d’encapçalar té una filosofia de fons molt clara: treballar en positiu, deixant anar el llast de velles dinàmiques internes, i situar l’acció programàtica en dues línies (que us resumeixo). 

La de l’organització interna, que es basa en treballar perquè els canals de comunicació entre els òrgans del partit i els militants siguin àgils obrint canals de diàleg, de participació i espais d’intercanvi de coneixement. 

La de la projecció a la societat, per enfortir el partit i créixer en militància, en audàcia i en seducció per poder convidar la ciutadania a sumar-se al projecte que el partit defensa: bastir un estat propi en el marc de la comunitat europea, que no és un objectiu en si mateix sinó que ha de permetre millorar les condicions de vida de la ciutadania.  

Aquestes dues línies estan unides per un eix que les impregna totes dues i que té una transcendència cabdal:  

L’eix de la comunicació, perquè cal comunicar els èxits assolits i fer-los rendibles perquè la ciutadania estigui informada i ens faci la confiança necessària. 

L’esperit republicà de llibertat i igualtat ens acompanya. És per això que el nostre eslògan és “L’ERC de tothom: nova i compromesa” i realment és així, som la candidatura de la inclusió perquè hi cap tothom, tenim gent de totes les comarques, som cinc dones i set homes plurals i singulars. Hem buscat i buscarem l’entesa per remar tots en la mateixa direcció i al mateix temps som un grup de militants compromesos i d’una generació nova per tal d’afrontar els canvis que calguin amb sensatesa i tranquil·litat. Si sou militants, veniu el dia 18 a Reus, a Redessa. Volem sentir la vostra veu. Gràcies a l’avançada.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs