Converses....per pensar....

17 Març, 2009 07:54
Publicat per bego, Vivencies quotidianes

Fa tres dies que estem amb la redacció de Sant Jordi de primer d'ESO. La primera, era descriptiva, molt lineal, la segona no tenia massa sentit i la tercera té una certa gràcia imaginativa. Ahir a la nit, amb la casa en silenci i mentre la llegia per encàrrec de ma filla per veure "si està bé", vaig somriure. Escriure bé és quelcom fonamental, des del meu punt de vista, i és en aquest sentit que em sento especialment orgullosa d'ella, perquè, utilitzant el sistema d'avaluació escolar de l'anterior reforma, evoluciona més que favorablement.

Aquest matí, fa uns minuts, mentre li feia la valoració del text, em deia: "Mama, m'ha costat molt fer una història diferent, he hagut de pensar durant molta estona...". I jo he somrigut de nou i li he dit "carinyo....pensar és quelcom que et servirà molt a la vida....costa una mica parar-se a reflexionar, però és el que ens fa crèixer com a persones, un dels elements que ens ajuden sentir-nos orgullosos de nosaltres mateixos, a ser més feliços".

La conversa s'ha acabat amb la frase que sempre apareix quan parlem del cole, dels estudis, del perquè d'esforçar-se tant: "la llibertat es basa en la capacitat de poder triar, i això només ho podràs fer si estudies molt".

En fi....converses quotidianes que em fam somriure...

 

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs