De comentaris estúpids, del "Ala Oeste" i d'intercanvi de càstigs

24 Febrer, 2009 00:09
Publicat per bego, Vivencies quotidianes

Píndola primera: Segueixo rebent comentaris estúpids als meus blogs, vull dir estúpids en el sentit literal de la paraula, "necis, faltats d'intel.ligència", i en alguns casos molt desagradables. Ah, oblidava dir que són anònims i que per tant tendeixo a pensar que segurament aquest tipus de comentaris (majoritàriament es posen amb un to molt desagradable amb la llengua que parlo o a la llengua amb la qual escric) tenen una funció social clara, perquè permeten donar sortida a les fustracions de qui els escriu, que sempre es bo per previndre malalties mentals greus. També me sorpren el seguiment que demostren vers la meva persona. Això és un afalagament, vol dir que interesso. La veritat és que no sé ben bé en quin sentit, però resulta evident que qui sigui qui fa aquests comentaris està molt pendent de les meves pases i de les meves paraules. Potser és un admirador secret? jajajaja

Píndola segona: M'he enganxat a la sèrie "El Ala Oeste de la Casa blanca"....el cert és que vaig per la segona temporada, me l'ha deixat una amiga estimada. I una altre amic s'enfotia de mi avui una mica dient que "com és possible que no l'haguessis descobert abans"...He somrigut amb el comentari i he de dir que la sèrie resulta altament interessant i entretinguda, sobretot pels que ens dediquem a la política institucional.

Píndola tercera: Ahir vaig tenir un "pollastre" maternal amb la meva filla petita. El càstic va ser no veure la rúa de lluiment però finalment vaig optar per negociar un intercanvi de càstic. Ella mateixa va buscar una alternativa, res de tele en tota la setmana. Un intercanvi just. Com sempre dic, això de ser mare és un aprenentatge diari!

 

 

3 Comentaris | 0 RetroenllaçOs