"Jo" mama!

15 Setembre, 2008 23:13
Publicat per bego, Escric

Exactamente esa ha sido la frase. La respuesta que he tenido este mediodía a las 14.03 horas cuando he llamado a mi hija a su recién estrenado teléfono móbil para saber como le había ido....eso miso.....¡su primer día de clase en la enseñanza superior obligatoria!

ESO ha sido, precisamente, lo que ha cotestado. Un "JO MAMA ESTOY OCUPADA!" como una catedral, en plan "pero que plasta eres preguntando tanto"..... O eso he sentido yo...snif, snif.

Lo cierto es que ha sido momentáneo. Ella estaba cotilleando con sus amigas a la salida y yo, pesadal, llamando e incordiando...Desde luego, ¡ya me vale! Después, una hora más tarde, en casa (me he escapado a verla antes de una comida que tenía concertada) la explicación ha sido completa y con una sonrisa de oreja a oreja. Menos mal...lo cierto es que me he reconciliado con la vida.

Moraleja: tus hijos quieren que preguntes, que te ocupes...pero hay que saber cuándo!!!!!

Seguiremos informando...

 

 

 

 

3 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

Comença el cole i ma filla s'estrena a l'Institut!

15 Setembre, 2008 00:37
Publicat per bego, Escric

Senyor!

Demà comença el cole de nou.....Tornem a la rutina malgrat que a Tarragona això no sigui real fins després de la Festa Major de Santa Tecla.

La meva filla gran comença l'Institut, està tan neguitosa que malgrat haver anat a dormir aviat s'ha aixecat dues vegades. Jo també estic neguitosa. Li he regalat el seu primer mòbil, el meu aparella antic amb el meu número antic. Discutia ahir amb una amiga si era adequat o no que a primer d'ESO sigui el moment en que un nen/a ja tingui mòbil. Segons el meu criteri sí. Em donarà una gran tranquil.litat, que voleu que us digui.

Em trobaré també a partir de demà que hauré de repartir nenes a dos coles. Bé, la gran anirà sola evidentment però la petita no i crec que li costarà no anar acompanyada de la seva germana. Logísticament, em queden tres anys d'una mica de lio, que hem de fer!

En fi...avui he escrit de coses domèstiques. Demà ja veurem.

 

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs