I diu el meu amic Josep en resposta a la meva curiositat...

17 Juliol, 2006 23:57
Publicat per bego, Escric

.....De que et queixes? si tenim "AL CARRER COM A CASA":

Nosaltres també ho fem, un cop cada quatre anys, tanquem el pis, enviem els nens de colònies o casa d’un parent, ens dediquen a resseguir les juntes de les rajoletes perquè estiguin ben pintades i de pas passem un drapet per terra, no cal gaire més, de passada fem algun canvi de mobiliari, es a dir el canviem de lloc, no el canviem per un de més nou, el pressupost el gastem en l’empresa de neteja que ha fet el polit de les juntes de rajoletes.
Això sí, quan fem aquesta difícil operació omplim tota l’escala de veïns amb cartells que indiquen que estem en procés de neteja (aquesta part també s’endu una part del pressupost)

Per sort tenim la campanya "EL CARRER COM A CASA" i no tenim la casa com el carrer.

En qualsevol cas, si algú de l’ajuntament em convida a dinar a casa seva, m’enduré un entrepà de casa meva, si tenen els carrers com a casa (seva), les condicions higièniques dubto que pugui resistir-les, tot i haver sobreviscuts als bocatas del desaparegut Bar Pepitu.

Petonets

(per cert, la meva curiositat es refereix a Tarragona, la meva ciutat, la ciutat on visc. Ho dic per si algú dels que em llegiu sou de fora i no hi havieu caigut. Més petonets. Bego)

3 Comentaris | 0 RetroenllaçOs