No tinc paraules

02 Maig, 2006 01:02
Publicat per bego, Escric

El meu pare no vol dir que s’ha mort, diu que ha marxat, que ha tornat al lloc d’on va venir.

El meu pare li va demanar, abans de marxar, que ens ajudi a viure sense ell.

El meu pare s’ha quedat sense un fill, jo m’he quedat sense un germà.

El meu pare, igual que jo i la resta de la meva família, sabem que ningú ens abraçarà mai com ho feia ell. Però també sabem que nosaltres hem aprés a abraçar perquè ell ens va ensenyar.

Tots estem aprenent a viure de nou, perquè viure la mort de prop t’ensenya a viure, a valorar la vida, a valorar l’amor, l’estimació de tots aquells que tenim al voltant i que sense els quals aquests dies haguessin estat molt més difícils.

No tinc paraules per donar les gràcies per tot l’afecte rebut, per agrair el suport dels amics, dels companys, dels coneguts i dels no tan coneguts, de tots aquells que van estimar el meu germà perquè el coneixien, de tots aquells que, tot i que no el coneixien, han sentit igualment la seva mort perquè ens aprecien a nosaltres i han volgut compartir en nostre dolor.

En una societat que de vegades em sembla massa cínica, experiències vitals com aquesta ratifiquen que hi ha molta gent que val la pena....Molta gent amb la que val la pena compartir sentiments, projectes, experiències, amistat, calor veïnal.

A tots vosaltres, gràcies.

5 Comentaris | 0 RetroenllaçOs