25.04.09

La revista La Riera, Dia a Dia, es queda sense l’apartat d’informació municipal

Publicat a General | 17:02

Ahir, 24 d’abril,va arribar a les nostres llars el número 40 de la revista municipal, La Riera,Dia a Dia. La sorpresa d’aquest últim número ha estat la desaparició d’una nova secció, en aquest cas, la informació municipal. Aquest apartat, era un extracte dels aspectes més rellevants aprovats en els plens municipals, com ara el pressupost, les obres i projectes del municipi, el calendari de pagament d’impostos i taxes, etc.

 

De fet, era el canal més directe, per no dir l’únic, d’informació entre l’Ajuntament i els veïns i veïnes del municipi. L’equip de govern fa un pas enrere pel que fa a informació i ens deixa orfes d’una secció que des del començament, ha acompanyat aquesta revista. Mentre hi ha pobles que aposten clarament per la transparència i la informació, fins i tot oferint els plens on-line, el nostre Ajuntament es despulla de les poques eines d’informació que té. Durant la campanya electoral de les passades municipals, un dels aspectes que vam plantejar en el nostre programa, va ser precisament aquest i la possibilitat d’arribar millor a la gent del municipi, mitjançant la col·locació de cartelleres en punts estratègicso fent reunions obertes un cop a l’any. El ventall de propostes és molt ampli si la voluntat és la d’informar. Donar la informació pel carrer i els bars no són la solució.

 

Al proper ple ordinari, previst pel 26 de maig, traslladarem aquesta qüestió a la presidenta de la redacció de la revista, càrrec que segons el nou reglament aprovat en el darrerple, recau en la regidora de cultura.

Comparteix: