EUROTOPS 15 -SETMANA 475

28 Gener, 2007 11:45
Publicat per josepro, General

Un altra setmana amb la llista AUTENTICA- GENUINA de La Plana Ràdio i que inclou dos novetats .

Una versió en espanyol del tema de Moby 'Slipping Away' titulada 'Escapar' que canten Moby i Amaral L’ àlbum es recopilatori del polifacètic Moby qui per cert , en fa també una versió en francès com a 'Crier la vie' amb Mylene Farmer .

L’ altra novetat es el tema Smile de Lilli Allen .

Lilli Allen una estrella de les que neixen gràciesa la “teranyina” La cantant va donar a conèixer el seu potencial com els milions de persones que tenen la seva pàgina a la comunitat MySpace i pengen les seves cançons amb l'esperança de donar-se a conèixer. Però el que diferencia aquesta jove anglesa de 21 anys és que des que va obrir el seu espai virtual va trencar tots els rècords amb prop de cinc milions de visites i paraules d'admiració d'arreu del món. Convertida en una estrella, totes les discogràfiques la van festejar fins que Parlophone la va fitxar.

Esperem que us agradin i que gaudiu de tota la llista i de la nostra emissió ...també per INTERNET

CLICKAtest

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

LA NEVADA

28 Gener, 2007 10:58
Publicat per josepro, General

Finalment de neu , res de res !!

I això que l 'expectativa creada per organismes oficials i mitjans de comunicació , va ser , pot ser , fins i tot exagerada.

De fet i desprès d' una nit plujosa mes que "nevosa" , el passat divendres , l'alerta no va passar d’ una pluja mes o menys generosa pràcticament a totes les Terres de l’Ebre i una minsa nevada a Horta de Sant Joan o Arnes .També , la nevada mes gruixuda sembla que va caure als Ports , tot i que aquesta circumstància és habitual gairebé cada hivern. Ara , la neu que s’ anunciava a cotes a ras de mar , no va arribar , tot i les previsions fetes i les recomanacions de
l ‘administració que ens van fer fins i tot proveir-nos de sal per hipotètiques gelades i veure els camionets lleva-neu circulant per les carreteres ebrenques , cosa gens habitual.

Un cop passada l’ amenaça blanca ,pot ser pensem que s’ en ha fet un pel massa i la postura de l’ administració catalana ha estat la de curar-se en salut , per si de cas.

Recordareu que fa ,no recordo quants , però no gaires anys , si que hi va haver a Catalunya una nevada important que va afectar especialment l ‘àrea metropolitana barcelonina. Aquella nevada va causar una sèrie de problemes que van ser aprofitats per a que l’ oposició al govern català que hi havia en aquell moment ( de diferent signe a l ‘actual) poguera fer el seu “agost” polític i treure tot el rendiment que va poder del fenomen meteorològic amb una sèrie de manifestacions acusatòries sobre la manca de previsió , organització i capacitat de resposta que havia tingut el govern.

Pot ser no sigui mes que una especulació per part meua ,però davant de tanta precaució , ara , em fa l ‘efecte com si s’ haguera volgut evitar que se li tornes la carta .

Tot i que reconec que la previsió sempre val mes que en sobre que no pas que falti. Perquè , no , no va nevar com es preveia , però i si o haguera fet ????

Consolem-nos pensant que la menys ,com a mínim , haurà anat be per als venedors de sal !!

Comentaris | 0 RetroenllaçOs