TORNAR A COMENÇAR

15 Gener, 2007 10:05
Publicat per josepro, General

Diuen que desprès del Reis , “tonto” és qui no o coneix.

Es refereix l ‘adagi popular a que , recent estrenat l‘any , el dia comença a allargar-se i els dies s’ acaben cada jornada un poquet mes tard. I es cert, qualsevol pot notar com , les tardes, ja no s’ acaben a les 5 i mitja, com no fa gaires dies enrera podíem notar .A aquesta hora el Sol s’ està ponent però encara tenim llum i cada dia un poc mes fins desprès de les sis.

En canvi, pel mati no es nota tant.

Jo , que matino i abans de les 7 del mati ja estic a l ‘emissora capficat a la feina , la veritat es que no m’ en havia adonat encara fins a aquest dilluns ( els caps de setmana no matino tant, clar)

Son aquelles petites coses que de tant habituals ,de vegades ens passen desapercebudes fins que algun aconteximent o circumstancia ens les retorna com a noves.

Avui ,desprès de venir a l’ hora de costum a començar els treballs de preparament dels continguts radiofònics de la jornada , a les 7 i mitja he tingut que tornar a sortir per fer unes gestions personals i m’ he pogut adonar de que encara era de nit “serrada” com diem per aquí.

Es possible que per algú , això pugi semblar una tonteria , però a mi a semblat força curiós, torna a redescobrir un començament de dia i veure com la llum poc a poc anava guanyant terreny a la foscor , i mentre conduïa el cotxe, la nit , tímidament, donava pas al dia , ennuvolat si voleu , però dia , a la cap i a la fi.

Eren mes de les vuit del mati , quant he tornat a l ‘emissora i el dia , ja era pràcticament una realitat.

Aleshores, el moviment de cotxes , gent que marxa la treball, estudiants a

l ‘institut , algú a buscar el pa, etc , m’ ha portat a la breu reflexió que avui us vull compartir en aquest bloquejant que enceta aquesta hora de “El Nostre Mati” , avui amb collita pròpia.

El dia es vida, la llum que porta alegria , activitat , moviment i dinamisme.

El dia es un recomençar constant desprès de les tenebres de la foscor, es un descobrir, al nostre davant, tot lo que de bo te , tornar a començar

Comentaris | 0 RetroenllaçOs