EUROTOPS - SETMANA 472

09 Gener, 2007 18:56
Publicat per josepro, General

Aquesta és la primera llista de l 'any.

Un parell de novetas interesants .La primera descoberta a les llistes irlandesa i britànica on ocupa el nº 1 "A moment like this" de Leona Lewis.Una balada plena d' energia.

La segona, un tema italià " Gli ostacoli del cuore" de la cantan Elisa amb Ligabue .Descobert per casualitat , no al primer lloc de les llistes ,però amb una qualitat interpretativa que ja coneixiem de la cantan italiana.

Mereix una oportunitat...per a romàntics !!


Escolta-ho a Eurotops 15, dissabtes i diumenges i consulta si vols llista clickan a "test"

clicka test

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

QUIN EXEMPLE ELS DONEM !!!!

09 Gener, 2007 09:35
Publicat per josepro, General

Fa uns mesos , el problema es generà a un col·legi tortosí situat al costat de la transitada carretera C-12, l’ eix de l’ Ebre.

Allí també es posava en risc la seguretat dels alumnes a l ‘entrada i sortida del centre. Per una banda per que l ‘escola està al costat d’ una via molt transitada i per altra per que el pares i mares o acompanyants en definitiva dels alumnes , els porten a la majoria , en cotxe.

Ara sembla , segons ens vàrem assabentar a finals del passat 2006 , que el problema també existeix a la nostra localitat , una minsa població de poc mes de 3 500 habitants Teòricament tranquil·la , sense massa distancies entre els diferents llocs on habitualment acudim per diferents motius , un d’ ells , les escoles.

Segons he pogut saber per diferents fons , tant d’ usuaris, oficials o professionals, el problema es genera a l’ hora d’ entrar i sortir els alumnes del centre .cotxes mal aparcats ,si pot ser a la mateixa porta de l ‘escola , en doble fila , als cantons tapant la visibilitat i lo que és mes greu , algun conductor que es salta tota la normativa , fent cas omís de la senyalització i les tanques que es posen per evitar el trànsit per la zona els deu minuts !!!DEU MINUTS!! que dura el tràfec de nens i nenes , tant a l ‘entrada com a la sortida del centre.

No em puc sostreure a l’ impuls d ‘escriure aquestes ratlles per mostrar el meu escepticisme davant aquesta realitat que es reprodueix , sembla cada mati i tarda i encara que sé que res de lo que jo digui aquí podrà millorar aquesta situació , si que vull dir que no comprenc : primer ,perquè hem de portar els crios en cotxe ,en lo saludable que es caminar , tant per als pares o mares joves com per als iaios i iaies mes grans que són els principals portadors de criatures al cole ??

Passejant amb el fill o amb el net ,es pot anar, a part de fer exercici, parlant i ensenyant als nens durant el trajecte algunes normes d’ urbanitat , com per exemple que al creuar-te per una vorera amb una persona major se l’ hi ha de cedir el pas....per exemple eh !!

Segon : com pot haver-hi persones tan irresponsables que pugin per dalt la vorera amb el vehicle perquè s’ han posat unes tanques per evitar el pas de vehicles garantint la seguretat dels propis fills o nets ??

Tercer :Com no som capaços de deixar el cotxe dos carrers mes amunt , si es imprescindible agafar-lo....??

Enfi , em venen al cap tantes coses que millor deixar-ho aquí .Acabar solament recapacitant en el fet de que aquests comportaments no son els millors exemples per als fills i nets que portem a l ‘escola , precisament per a que rebin una educació i unes normes per comportar-nos a la vida com bons ciutadans. Una educació que per lo que sembla , alguns no van rebre o pot ser han oblidat.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs