El Camí del Mal Pas, a la Mussara

Explica Ramon Amigó que aquest camí permetia anar del Mas d’en Coll al Mas de Morenet. Poca informació es té d’aquest camí. El nom pot conforndre’s amb el Grau del Mal Pas, situat més a l’est, ja en terres de l’Aixàviga.

Es localitza un grauet que ben bé podria ésser part d’aquest camí. Més aviat es tracta d’una drecera, però el bosc i l’espessa vegetació impedeixen actualment copsar-ne la importància passada.

Des del Mas d’en Coll, se segueix el Camí de Reus, fins abans del Coll de les Saleres, on s’agafa un sender que encara es manté prou net, el qual porta fins el cap del cingle, ben aprop dels repetidors. Des d’allà, s’aprofita el pas on el cingle es troba com a desfet. Primerament, el camí s’intueix per on davalla però es perd el rastre a mesura que es baixa pel pendís. El bosc i es sotabosc dificulten percebre cap camí. Tanmateix, si s’agafa la direcció del Mas de Morenet, s’hi arriba fàcilment per antigues parades de conreus.

El Mas de Morenet, des de capdamunt del cingle. La Mussara al fons.

Quant a rafefe

Caminant per vells camins oblidats de les Muntanyes de Prades
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *