El Camí dels Foradots, a la Mussara

El Camí dels Foradots arrenca del Camí del Bosc de l’Encens i va a pujar el Cingle del Foradot mitjançant el Pujador del Foradot, fins enllaçar amb el Camí de Reus a Prades, a les proximitats del Mas d’en Coll.

Per les característiques del camí i del pujador, podria ésser una drecera del camí antic de Vilaplana a Mont-ral, el qual passava pel Camí del Bosc de l’Encens. El seu traçat és de pujada sostinguda, suau i protegit pel cingle, que fa que sigui un pas amable de passar. Es troba molt perdut, sols s’hi ha passa per la part del Pujador, suposo que és un pas de caçadors.

El Mas de Morenet des del Camí dels Foradots

 

Arribant al Pujador

Quant a rafefe

Caminant per vells camins oblidats de les Muntanyes de Prades
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *