El vocabulari de Catí

El vocabulari de Catí. Festes i costums és un vocabulari de mossèn Joan Puig, transcrit i ordenat per Pere-Enric Barreda, professor titular de Filologia Llatina a la Universitat de Barcelona i patró de la Fundació Carles Salvador, amb unes notes lingüístiques de la companya Àngela Buj Alfara (Alcanar, Montsià).

El llibre, editat per Onada edicions, es va presentar el passat 14 d’agost a vila de Catí, amb la presència dels autors.

Vegeu-ne una mostra a Issuu.

 

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en estudis, publicacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.