La revista Recapte homenatja Joan Beltran

El número 30 de la revista Recapte, que edita el MRP de les Terres de l’Ebre, dedica una bona part del número de 2012 a la figura de Joan Beltran i Cavaller, autor del Vocabulari de cruïlla (2010), entre altres.

Tomàs Camacho escriu “Joan Beltran i Cavaller, una vida dedicada a la nostra llengua. Joan Beltran Cavaller i l’MRP Terres de l’Ebre” (p. 4-5) i Joan Beltran publica la conferència impartida a Jesús, 21 d’abril del 2012, en el marc de la VI Fira Literària Joan Cid i Mulet, “La configuració del model formal de la llengua catalana” (p. 6-11).

A més a més, entre altres col·laboracions, hi trobem una ressenya de la segona edició de De sol a sol, de Carme Reverté i Simó, que va rebre l’accèssit del 1r Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta (p. 16-17) i una altra d’Albert Guiu que porta per títol ” Andreu Carranza i el riu, dos somriure de complicitat” (p. 21).

Podeu descarregar-vos l’exemplar en format PDF al bloc Revista “Recapte” MRPTE.

 

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en homenatges, publicacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.