Ja fa temps que com a navegador faig servir el Chrome de Google, ja que el meu compte de correu electrònic és Gmail, però no només per això el faig servir.

 Google és l'eina més utilitzada a internet, la segueix YouTube (que es nega a utilitzar el Català). Be, doncs el Chrome, no només és més ràpid i segur que l'Explorer de  Microsoft (uns altres aquests) sinó que està a l'alçada de navegadors de prestigi i/o més profesionals com el Firefox, al que a aquestes alçades ja no hi te res a envejar, i a més a més, i força important per a mi, em permet gestionar-ho tot (i amb corrector "in situ") amb la meva llengua, el Català.

 Us preguntareu a que ve aquesta propaganda gratuita, ara mateix ho explico: Google ha plantat cara al gegant asiàtic, la Xina.

 Un atac de pirates informàtics orquestrats pel govern xinès va infectar els comptes de correu electrònic de activistes pro-drets humans xinesos. Google, que en el seu buscador xinès (Google.cn) seguia les directrius del règim xinès en quan a censura, i per tant no oferir segons quins resultats del cercador, ha decidit ara trencar amb aquests criteris i amenaçar el govern xinès amb revisar la viabilitat de les seves operacions a la Xina. 

 Google podria deixar de guanyar deixant la Xina uns 700 milions de dolars.

 Per la seva sensibilitat vers els drets humans, per que veig que per aquesta empresa no ho son tot els diners i per que per a Google el Català és una llengua com qualsevol altra, dic que JO SOC DE GOOGLE.

 

 

Google Països Catalans http://google.cat/

 

 

             Robert Castells Ferrús 


 
Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • Google