De Santa Cecília, de Chillida, de Germanes i de desaparicions

23 Novembre, 2008 22:58
Publicat per bego, Vivencies quotidianes

Ahir va ser Santa Cecília, patrona dels músics. És per això que al matí, a les 12.00 h, vaig assistir amb les nenes al concert de la Big Band de l'Estudi De Música, entranyable actuació per cert! I a la nit vaig gaudir del sopar amb la Banda Unió Musical de Tarragona. El cert és que no coeixia aquesta formació i em va sorprendre el bon rotllo que es respirava i com esforç, treball i disciplina són perfectectament compatibles amb divertiment i fer comunitat, també rient i disfrutant de la música i dels amics.

L'acte al Metropol amb el 30 aniversari del Dia d'Andalusia, el regust de l'obra Germanes dirigida per Carol López (amb final colpidor i impactant) de divendres a la nit al mateix teatre, i la visita a l'exposició de Chillida a CaixaForum Tarragona van ser les meves degustacions de la resta del dia. Intens, com dic.

Avui, doncs, he desaparegut del mapa fins ara. El cert és que he disfrutat moltissim amb les nenes d'un diumenge amb una temperatura i un solet magnífics. Un diumenge de novembre relaxadet mentalment, tot i que amb una bona i llarga dosi d'exercici físic.

Demà més, o no!

Comentaris | 0 RetroenllaçOs