ESCRIT DEL DIA -- D'ALCALDE A MINISTRE, DE MINISTRE...

09 Setembre, 2008 17:25
Publicat per anforsa, General

 1. POSTRES.- Avui s’ha quedat pel poble el politiquet. Sembla que vol fer com una enquesta. Li va pel cap a la seva edat, vaja, presentar-se per alcalde i això deu dur enrenou. Quan fa figueretes davant dels seus, vull dir, que explica pensaments profunds, arguments per ell irrefutables i que podrien posar en pràctica els adeptes al partit i triomfar amb el que proposa, se li giren d’esquena, si no és pitjor, deixar-lo caure quan fa la catombella... amb les sanes paraules que ell proposa!! Idees que tenen fons bons, però com que els de la cúpula copulen alt i no baixen a l’almàrfega d’un pobre i vulgar politiquet, aleshores tot ha begut oli i amb la cua entre les cames recula quan ha dit. Però espera la ocasió propicia
 2. Mireu el seu guió, fruit d’investigacions que teles i diaris i revistes i ràdios li serveixen en safata  i només cal collir-ho com si fos bresca.
 3. Que diguin el que diguin, però jo començaré per aquí. Prou mostres me’n donen eixos aubats que es situen a primera fila i avancen amb la seva bandera i a manar...
 4. Quan marxà el Mare gall de l’ajuntament, Qui va agafar l’esteva, matxo, arada i començà a fer el SOLC el CLOS, i per els serveix a la pàtria ( el seu ventre ple) el cridaren d’allà i cap a Mini stre de Justícia, bé, que ell també es va equivocar, i com que tenien dos minis amb la mateixa cartera – que pesa, ho sabem – devien dir, dos no que ens costaria massa card i el destinaren a FO ...MENT, de cap si que en tenia i esboiradet el cabell també i no mentí mai.Au.
 5. Per allà al CORN (d)Ella, hi varen trobar un xicot que tenia el vi dolcet,molt calladet però quan el feien enfadar, zas, cop de surriac i tots a creure. Un altre Alcalde. Com que el CLOS no llaurava bé el SOLC, diu, mira tu, hi posarem aquest del vi dolcet de MINI i ja em tens a l’home amb la botelleta dolça i el llavi tancat i va fer el que d’ell s’esperava. Va venir un canvi per aquí al Mediterrà, un que cantava com el Serrat i com que no s’entenia massa amb aquell de dins del riu de les pomes, els capitostos varen dir li fem un homenatge i el fem guanyar de tot, de tot, de tot, i tots quedem com a homes i ens el traiem del davant sense tenir que posar-lo de patitas a la calle- que és com ho diuen els de les pomes – vale, vale. I ja em tens al de del vi generós, no per que en regali, no, per que té bon género
 6. El criden i li diuen, He tu, Qui jo, Si tu. I el converteixen en MONT ...ILLA. – ( se diu que ara se’n repeteixen de donar-li el comandament que tenia el  MARE GALL en això de la Mediterrània, allà amb les pomes el tenien controlat)
 7. Sense escarment o potser amb la mala intenció de fer votar als vint-i-cinc, per que tingues contenta la germanada amb pa i formatge i faran el que demanes, fins hores extres doncs, collim al de l Hospital que es home entès en coses que nosaltres no sabem i ell ho domina. D’alcalde a mini . Si una mini mina això de ser alcalde.
 8. Deu tenir algun as dins la mànega aquest home. Per que per arribar a ministre i president, ja,ja ja...No el culpeu, pobret, que tot son vulgaritats, eh que sí?

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , ,

PER QUÈ ? 13

09 Setembre, 2008 14:32
Publicat per anforsa, Per què ?

 1. 73.- Per què diem ALONSO com a nom o cognom a una persona i, també, a un animal – un os – i que sense batejar-lo ni res que s’hi assembli li endossem el nom d’ ALONSO? Que poc diferenciem les persones dels animals! Es una pena!!
 2.  
 3. 74.- Per què quan el metge li digué al noi : Tu tens paranoia -. Ell entengué que era pare d’una noia i li aclarí : Amb això si que vas equivocat. Sols soc pare d’un noi que jo sàpiga  ?
 4.  
 5. 75.- Per què quan diem tribu,  és que hem retallat la paraula per que ens podem  referir a tribunal o a tribu anal
 6.  
 7. 76.- Per què aquell pollastraire va somniar que tenia una fàbrica de plomes ? Segurament, que de somniar-ho fa uns cent o dos cents anys s’hauria folrat venent-ne per escriure..., si es que hi havia tants de escriptors i tinta i paper blanc per emborronar...
 8.  
 9. 77.-  Per què diem clau anglesa ? Per que han sabut viure amb i de les colònies o la clau es refereix a que la seva llengua s’imposa com idioma universal amb permís del que hi digui el xino ?

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: ,