Tarragona pel dret de decidir

República Catalana, la nostra llibertat

ICV: ja és hora de sortir de l'armari

jmfortc | 04 Octubre, 2008 10:05

A ICV, un grup de militants, alguns d'il·lustres, publiquen un manifest perquè ICV posi el dret a la sobirania, a la llibertat, entre les prioritats estratègiques del partit (article a EL PUNT de 18 de setembre) 

Ja és hora de sortir de l'armari i parlar clar. Volem ser lliures per decidir quina relació ens interessa amb el veïnat: saludar-nos educadament a l'escala, convidar-nos a cafè, compartir despeses comunes... I per a això no cal renunciar a res del que ens és propi: la lluita per la igualtat, l'exercici de la solidaritat, la defensa del patrimoni natural, la promoció del servei públic, l'educació i la cultura... Només cal que aquests objectius i l'energia necessària per aconseguir-los els centrem... en el nostre país.

És una notícia molt bona per a l'esquerra: la nacional, la de la lllibertat, la independentista... La confluència estratègica de totes aquestes esquerres, i alguna altra que em dec deixar, és condició indispensable, que no suficient, per poder avançar en la construcció de la majoria que ha de proclamar la República Catalana.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb