23.06.09

I la Casa de la Vila, per quan?

Publicat a General | 17:28

Aquest proper divendres, 26 de juny, Vespella de Gaià inaugura el nou edifici del consistori local. S’ha arranjat l’edifici on ja hi havia l’ajuntament i una ampliació aprofitant una casa veïna que es va comprar per aquesta finalitat.

 

Així doncs, Vespella es suma al llistat de municipis del Baix Gaià que han dignificat la Casa de la Vila, com ara Altafulla, La Nou de Gaià, Torredembarra o el Catllar, modernitzant les instal·lacions, adaptant-les a les noves normatives d’accessibilitat per a les persones i als plans de seguretat i salut dels treballadors i treballadores. La Riera segueix sent un cas a part i demostra una vegada més que viu d’esquenes a tots aquests canvis. Les poques reformes que s’hi ha fet durant els vint-i-sis anys de govern convergent no han canviat cap dels aspectes més negatius, com la mala accessibilitat, les condicions d’il·luminació, ventilació i superfície mínima per a cada treballador i treballadora, la dolenta distribució dels espais, etc. Elements bàsics com els serveis ( bé, el servei perquè només hi ha un lavabo) són d’un altre segle i d’una imatge lamentable i impròpia d’un ajuntament.

 

Això si, amb els diners del plan Zapatero, més de 250.000 euros, s’amplia la plaça Major, una obra amb la qual podem estar d’acord, però que amb les necessitats del municipi pensem que no és prioritària. Entre d’altres, s’hagués pogut destinar aquests diners a l'arranjament de la Casa de la Vila.

 

Comparteix: