04.06.09

L’Ajuntament de La Riera de Gaià perd un ajut econòmic per alguna entitat del municipi per desídia

Publicat a General | 19:56

A l’acta de la sessió ordinària del plenari del Consell Comarcal del Tarragonès de data 2 de març, al punt 3.3. (concessió de les subvencions del programa de promoció d’activitats d’interès públic local dels municipis de la comarca del Tarragonès, convocatòria 2008), consten totes les entitats del Tarragonès que han rebut un ajut econòmic del Consell Comarcal del Tarragonès durant l’any 2008. Aquest ajut que concedeix el Consell, d’entre 1000 i 2000 euros depenen del municipi, el proposa l’Ajuntament del municipi, que ha d’adreçar un escrital Consell proposant una entitat. Alguns exemples són els 1200 euros per a l’Agrupació de Dones del Catllar, 1500 euros a la Coral Guspira del Morell, 1500 euros a les activitats culturals del Castell de La Nou de Gaià o els 2000 euros al Ballde Sant Crist de Salomó, entre d’altres.

Durant la sessió del darrer ple ordinari, vam adreçar una pregunta al Sr. Alcalde respecte el perquè no hi havia cap entitat de La Riera beneficiària d’aquests ajuts i si el motiu era que l’Ajuntament de La Riera de Gaià no havia presentat cap projecte de cap entitat per rebre l’ajut econòmic que dóna el Consell Comarcal del Tarragonès a l’entitat proposada pel municipi. La resposta, que no s’havia presentat la documentació corresponent.

Com a grup municipal pensem que aquest fet és una falta d’atenció i sensibilitat vers les entitats de La Riera de Gaià “d’oblidar-se” d’aquest tipus d’ajuts, moltes vegades bàsics per a l’organització d’activitats, sobretot ara, que com sempre recorda el Sr. Alcalde, “no hi ha diners perquè estem en crisi”. Per anar sumant, a pregunta del grup municipal d’ERC sobre si pensaven presentar algun projecte a la convocatòria d’ajuts per a la organització d’actes de cultura popular de la Generalitat de Catalunya, van respondre que no ho tenien previst.

Comparteix: