08.11.08

L’escola nova de La Riera haurà de seguir esperant

Publicat a General | 17:37

El passat 6 de novembre, el responsable dels serveis territorials del Departament d’Educació de la Generalitat a Tarragona, va reunir-se amb l’alcalde de La Riera i la regidora d’ensenyament, la directora del CEIP Montoliu i un membre de l’AMPA d’aquest centre. Després de saber-se que als pressupostos de l’any vinent no hi ha recollida cap partida per la construcció del nou centre escolar, aquesta reunió havia de servir per conèixer una mica millor com queda ara aquesta obra. I la resposta a la pregunta és força clara. L’escola és prioritària però cal esperar a que el govern català inclogui aquesta partida als diners que surten de l’Institut Català de Finances.

 

És del tot evident, que anem tard. Col·lectius com l’AMPA i el grup municipal d’esquerra, des de principis d’aquest nou segle venen reivindicant que el nostre poble necessitava aquest equipament. I de fet, la gent que poc a poc ha anat venint a viure a La Riera, no entenen com es pot planificar un poble, deixant construir cases i pisos arreu i per contra, no millorar-ne els serveis del municipi. Per nosaltres, no deixa de ser un exemple més de la mala gestió d’aquest equip de govern, amb el seu alcalde aferrat a la cadira. I això si, donant les culpes de que no tinguem escola al tripartit.

 

Pel bé del municipi, esperem que aquest any vinent, puguem explicar-vos que els diners ja hi són i abans d’acabar la legislatura podem tenir un nou centre. Us anirem informant si hi ha algun canvi al respecte.

Comparteix: