08.11.07

Acció per reclamar un local digne

Publicat a General | 15:26

Aquest dilluns, 5 de novembre de 2007, els dos regidors d'Iniciativa Rierenca i diversos membres del grup municipal, han instal·lat un “local” mòbil als porxos del Casal Rierenc, a peu de carrer.


Breu resum de la situació:

Durant el ple de l'ajuntament de 31 de juliol, el consistori va aprovar cedir un local als grups municipals, sense especificar la ubicació d'aquest espai. Els regidors d'Iniciativa Rierenca vam demanar que el local s'ubiqués al propi edifici consistorial. Al següent ple ordinari, finals del mes de setembre, els regidors d'Iniciativa Rierenca van reclamar el local, que s'havia aprovat en el passat ple, per poder fer les reunions, atendre les visites, etc. Llavors, l'alcalde va explicar que aquest espai era un quartet ubicat a la sala polivalent del Casal de la Riera, però que no estava condicionat i que en breu estaria solventat. El dia 30 d'octubre, novament i ara per escrit, ens vam adreçar a l'ajuntament reclamant aquest local. No havent obtingut cap resposta de l'Ajuntament, hem decidit plantar taula i cadires a fora al carrer per denunciar la situació actual.

Des del grup municipal d'IR-epm, volem denunciar aquesta situació de manca d'un espai, aprovat pel ple de l'ajuntament i reclamem una solució. Creiem que els grups municipals hauríem de tenir un espai a la Casa de la Vila, que perfectament podria ser provisionalment la sala de plens, fins que es trobés una solució a la manca d'espai d'aquest edifici municipal, que ha quedat totalment desfassat, tant per espai com per la nul·la accecibilitat per a molts veïns i veïnes del poble, amb escales i sense ascensor. A més de la manca d'un espai en condicions, que pensem que hauria de ser al propi ajuntament, també volem denunciar la negativa del Sr. alcalde de poder fer cap escrit del grup municipal a la revista local, quan el propi alcalde, en la darrera revista municipal i en l'apartat de l'editorial, va agrair el suport dels seus votants en les darreres eleccions municipals.

Comparteix: