I Concurs de Versos Il·lustrats

29 Octubre, 2009 22:56
Publicat per 5sentits, General

La Unitat de Lletres de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona convida els artistes a dibuixar la poesia de Carles Riba. Amb motiu del 50è aniversari de la mort del poeta, la Tardor Literària s’ha volgut sumar, d’una manera diferent, als actes commemoratius que es fan arreu de Catalunya per recordar la seva obra.

Neix, doncs, el primer concurs de poesia il·lustrada al bloc Amb els 5 sentits, enguany dedicat als versos riberians. Cada any versarà sobre un motiu determinat: la poesia d’un autor, la presència d’elements naturals en la poesia catalana (el mar, els arbres, els fruits...), etc.

Descripció

 

El I Concurs de Versos Il·lustrats és una iniciativa de la Unitat de Lletres de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona que vol apropar tots els professionals de l'art a la poesia de Carles Riba en el cinquantenari del seu finat.

 

La tria del poema riberià és lliure, a gust de cada participant. Totes les il·lustracions presentades s'exposaran durant el mes de desembre en una aplicació virtual al bloc de la Tardor Literària Amb els 5 sentits.

 

Destinataris

 

Hi poden participar professionals de la il·lustració i d’altres disciplines artístiques.

 

Bases

 

Per participar-hi cal fer arribar a l’adreça electrònica lletres.tgna@tarragona.cat el següent:

 

Ø       La il·lustració del poema escollit en format PDF o JPG

Ø       El títol del poema que s’ha il·lustrat amb la referència de l’obra en la qual es pot trobar

 

 

Condicions generals

 

1.        Les il·lustracions que es presentin al concurs han de ser rigorosament inèdites. Tampoc no poden estar en procés d’edició ni poden haver estat mai premiades en altres concursos.

 

2.       La Unitat de Lletres de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona publicarà totes les obres presentades durant el mes de desembre en una aplicació al bloc Amb els 5 sentits que serà l’exposició virtual del I Concurs de Versos Il·lustrats de la Tardor Literària de Tarragona

 

Dates

 

Termini de presentació: 28 d’octubre - 28 de novembre de 2009

 

 

Per a més informació

 

· Lloc:

 

Unitat de Lletres i Premis

Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona

Rambla Nova, 59

43003 Tarragona

 

· Per a qualsevol consulta:

 

Podeu trucar al telèfon 977 296 100 (Àrea de Cultura)a l'extensió 6535.

Podeu escriure a: lletres.tgna@tarragona.cat

Comentaris | 0 RetroenllaçOs