Catosfera & Literatura

02 Desembre, 2007 13:24
Publicat per 5sentits, General

 Els propers 25, 26 i 27 de gener hi haurà una Trobada de la Catosfera a Granollers. A la trobada hi haurà una taula redona sobre literatura, i han tingut la bona pensada de fer un llibre amb aportacions de blocaires. Us apunto la convocatòria per animar-vos a participar-hi!!

«La taula “els blocs i la literatura” serà una de les més interactives. Parlarem de llibres 2.0 amb el propòsit de fer-ne un. Gràcies a l’empenta de gent com en Sani Girona, en Jesús M. Tibau i el coordinador de la Ponència, en Toni Ibañez, tindrem un llibre que reculli les aportacions de tots els blocaires lletraferits que hi vulgueu col·laborar. Segons diuen “compondrem el Llibre a partir de textos escrits als blocs. Escolliu el vostre millor post i envieu-nos-el. Els textos rebuts formaran part d’un volum que serà publicat la propera primavera per l’editorial Cossetània amb el títol “Blogs & literatura, Primera Antologia de al Catosfera Literària”.

Els textos els heu d’enviar a catosfera2008@gmail.com
Termini de presentació: 31 de desembre de 2007

Formulari de dades:

- Nom del blogger (o nick)
- Breu currículum (edat, localitat, ocupació… màx. 250 caràcters)
- Correu electrònic
- Nom del blog
- Adreça del blog
- Enllaç al post
- Data del post
- Text del post

[Només s’accepta un post per persona. Val a dir que es farà una selecció d’acord amb un criteri de qualitat i temàtica (els posts han de ser de caràcter literari o referents a la literatura). Els autors cediran els drets sobre el text, i els beneficis seran destinats a fins solidaris.]»

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs technorati tags: , ,