Ginys tardorencs

28 Setembre, 2007 13:38
Publicat per 5sentits, General

Hem preparat un parell de ginys (widget en anglès, gadget en francès) per si voleu participar des del vostre bloc amb la Tardor Literària tot fent un mínim esforç (que ja sabem que cooosta tant això de fer alguna cosa...)  Wink

1. El primer és el giny per poder seguir les actualitzacions de 5sentits. Només cal que copieu i enganxeu el codi que podeu trobar a 5sentits.txt en el lloc que vulgueu de la plantilla del vostre bloc. És un servei de Widgetbox i és totalment gratuït (si voleu veure com queda, mireu a la barra d'enllaços d'esta pàgina).

2. El segon segur que us interessarà! Voleu saber qui acaba d'actualitzar el seu bloc de tota aquesta llista de blocs que tenim enllaçats? Res més fàcil! Per seguir les actualitzacions dels Blocs tardorencs nomes cal que copieu i enganxeu el codi que trobareu a blocs_tardorencs.txt i feu com en el cas anterior. I no cal que us preocupeu per si n'anem afegint de nous, automàticament aniran apareixent al vostre bloc, sense que hagueu de tocar ni una tecla! Els del Goggle, com no podia ser d'altra manera, han tingut esta brillant idea.

• Versions de diferents colors

blocs_tardorencs_blaumari.txt

blocs_tardorencs_gris.txt

blocs_tardorencs_marro.txt

blocs_tardorencs_negre.txt

?. Que no saps ben bé a on has de posar aquest tros de quòniam de codi? cap problema! el Servei Tècnic a Distància 5sentits us assessorarà en tot moment dels passos, només cal que ens aviseu i tant aviat com podrem intentarem resoldre-ho amb la màxima celeritat possible (que no serà molta, eh?). 

 

4 Comentaris | 0 RetroenllaçOs technorati tags: ,