10.09.07

Presentació de Salvem el Gaià i compromís dels alcaldes del Baix Gaià

Publicat a General & Medi Ambient | 16:32

Aquest dissabte, unes 150 persones ens vam reunir a la desembocadura del riu Gaià per presentar la recuperació de Salvem el Gaià.

Destacar per una banda, la representació de les diferents entitats adherides a Salvem al Gaià, 12 fins el dissabte, però que ara ja compta amb un parell més d'entitats. Per altra banda, una nodrida representació de polítics de la comarca també van respondre a la cita i van manifestar, a través de l'alcalde d'Altafulla, en Francecs Farré, la seva voluntat de recollir el testimoni i convocar en poques setmanes una taula d'alcaldes del Baix Gaià per tractar aquesta qüestió.

Abans de l'acció de la desembocadura, diferents membres de l'entitat, vam anar fins a Sant Magi de la Brufaganya, on membres de la plataforma Salvem el Querol, ens van donar les ampolles d'aigua plenes, que després vam baixar simbòlicament fins a la desembocadura. Durant aquesta breu trobada, vam intercanviar experiències i hem demanat als companys i companyes del Querol que també s'adhereixin a Salvem el Gaià.

Retalls de premsa:
http://www.diaridetarragona.com/dtgn/noticia.php?id=21363&sec=1
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2545898