EUROTOPS 15 -SETMANA 497

30 Juny, 2007 07:46
Publicat per josepro, General

 

Arribem a la setmana 497 dels Eurotops 15  ( Deu ¡! ens apropem ja als 500 )

 Pot serà hora de fer un poc de recompte o celebrar-ho d’ alguna manera especial. Si que us puc avançar que la propera setmana serà doble, perquè inclourà la setmana de Festes Majors. Per tant la 500 serà la setmana desprès de festes i entre la ressaca i les vacances , no se com anirà per celebracions...però enfi ...ja o veurem.

De moment parlem de la llista d’ aquesta setmana on s’ en va a “escampar la boira” la núvia a la que a cantat les darreres setmanes l’ Avril Lavigne.. adéu a la “Girlfriend”...i hola a un duet que ja als primers compassos del tema que canten “ a la limón” no enganya gens ni mica  .Una guitarra flamenca per introduir-nos en el mestissatge mes pur de ritmes , colors de pells i cultures.

Beyonce  i Alejandro Fernández....quina química tu ¡! I quin tema , “Amor gitano” Un tema per comprovar com  el mon cada cop es mes global i les musiques mes diverses  ,segueixen esfondrant barreres i tòpics .Tot i que el tema acabi formant part de la BSO d’ una telenovela , guanyant , pot ser , popularitat ,però perdent aquest altre matis que he volgut destacar de la col·laboració USA & Mèxic.

Salut i molta radio…La Plana Ràdio vull dir , clar.

 Ah...i la llista , consulta-la Setmana 497.doc

 

Josep Roig Cardona

Comentaris | 0 RetroenllaçOs