EUROTOPS 15 -SETMANA 496

23 Juny, 2007 17:22
Publicat per josepro, General

Quin tema ¡!!

Captiva des de el primer moment la melodia mortificada que ens dibuixa paisatges d’ amor i desamor.De triomf i de derrota .

És la única novetat de la setmana. Apta solament per ànimes exageradament volàtils i imaginatives , la cançó de Rufus Wainwright “Going to a town” ens dibuixa paisatges onírics i per escotar-lo calen un seguit de recomanacions que trobareu en aquest enllaç.

Poca cosa mes a dir avui als Eurotops 15 . Solament donar gràcies per tenir la capacitat cada setmana de seleccionar temes solament perquè ens agraden i

No pas perquè sonen comercials. La novetat d ‘aquesta setmana n’és pot ser la millor prova.

Llàstima que el gran sacrificat hagi estat el Fito i los Fitipaldis, un altre gran valor de la música fins que va ser descobert per les grans multinacionals de la comunicació que tenen la virtut de clonar i fer ordinari tot allò que sona a desintoxicat dintre del panorama musical del mon mundial.

Ah...no m’ oblido de recomanar molt especialment l’ audició dissabtes i diumenges del programa SETMANA 496.doc , presentat per la jove i a l’ hora veterana Aida Roig a La Plana Ràdio.

Com sempre podeu consultar tota la llista aquí........i esperem la vostra col·laboració. Perquè no voteu la vostra cançó amb un missatge als comentaris o a aquest correu : laplanaradio@sta-barbara.org

Josep Roig Cardona

Comentaris | 0 RetroenllaçOs